Børnehuset Skoven

Integreret institution Kristianslundsvej 4, 5400 Bogense Tlf. nr.: 64828709

Det gode børneliv

I Børnehuset Skoven er ethvert barn unikt, og det mødes derfor hver dag af med en hilsen og navns nævnelse. På den måde føler barnet sig mødt og set, hvilket giver barnet en god start på dagen. I Børnehuset Skoven er det allervigtigste, at alle børn trives, at de er trygge, føler sig betydningsfulde og mødes lige der hvor de er i livet - både når alt går godt og når noget bøvler.

Når i træder ind i vores Børnehus, er vores håb, at i kan mærke oprigtig glæde, et højt fagligt engagement og et autentisk nærvær, som udgør kernen i vores relations arbejde med alle børn.

Børnehuset Skoven er normeret til 50 børnehavebørn og 25 vuggestuebørn. Vi er 18 ansatte (hvoraf den ene er ressource pædagog), en pædagogisk leder og en dagtilbud leder som har daglig ledelse af børnehuset samt to dagplejegrupper, der kommer i legestue ugentligt.

Børnehuset Skoven ligger i et natur skønt område med skov og strand, som vi benytter hver dag. Vi arbejder med udedagtilbud og det indebære, at vi er meget ude hele året, både børnehave og vuggestue.

Information

Personale i Børnehuset Skoven

Mette Hjorth

Dagtilbudsleder

Mie Dalhøj Hermansen

Pædagogisk leder

Line Gjerlev

Distrikt pædagog

Lene Demant

Pædagogmedhjælper

Maria Gram

Pædagog

Mette Busk

Pædagog

Susanne Margrethe Bentsen

Pædagog

Marianne Karen Bang

Pædagog

Leni Kirsten Nordhald Kristensen

Pædagog

Anette Jørgensen

Pædagogmedhjælper

Tina Høj Johansen

Pædagog

Tina Mohr Lilleballe

Pædagog

Jette Bou Andersen

Pædagogmedhjælper

Lasse Lind Petersen

Pædagog